top of page

ABOUT
ME

Passionate About Inspiring Others 

De voorbije jaren heb ik mij voornamelijk gefocust op de opleiding Toegepaste Gezondheidswetenschappen en het verder groeien in mijn passies dansen en surfen. Surfen is voor mij steeds de ideale ontspanning geweest en ik beoefen het op een recreatieve manier. In het leven heb ik ondervonden dat er een goede balans nodig is tussen inspanning en ontspanning.

Surf_lessen .jpg

De coachingssessies zijn op maat gemaakt en in het coachingverhaal sta jij volledig centraal. In het eerste intake gesprek vertel je wat meer over jezelf en welke doelen jij graag zou willen bereiken. Hier nemen we samen 60 minuten de tijd voor. Deze doelen kunnen zeer breed gaan van meer bewegen, actievere leefstijl aannemen naar leren omgaan met stress, piekeren, etc. 

Ben je opzoek naar meer rust in je dagelijks leven? Dan help ik je graag verder met ademhalingsoefeningen, meditatietechnieken, etc. Ben je opzoek naar actieve activiteiten om terug in verbinding te komen met je lichaam of je even helemaal uit te leven dan nodig ik je graag uit voor een surfsessie met een ingeleide ontspanningsoefening of een goede opwarming om er volop tegenaan te gaan. In mijn coachingsessies en lessen staat fun centraal en kijk ik graag samen met jou wat het beste bij jou past. Je kan ook los van het coachingsaspect een leuke surfles inplannen. 

Ook als organisatie kun je bij mij terecht voor workshops omtrent meer bewegen en beter omgaan met stress. Ik bouw graag mee aan een gezonde werkomgeving en als organisatie kunnen jullie steeds mee richting bepalen aan het thema van de workshops. 

Opleiding

  • Secundair lichamelijke opvoeding sport

  • 3-jarige opleiding toegepaste gezondheidswetenschappen

Kwalificaties 

  • AALO Basis Groepsles Instructeur.

  • VTS Algemene trainer 

  • Zwarte band Taekwon-do 

bottom of page